Kukoricakeményítő felhasználható mártások, puding vagy krém készítéséhez, ételek besűrítésére alkalmas. Használata krémessé, lágyabbá változtatja az ételt, mintha liszttel...
A mák közvetlenül fogyasztható, egészségünk szempontjából kiemelkedő fontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, B6-, biotin-, E vitamin-, kalcium-, magnézium-, és...
Ősidők óta használt fűszer, mely a Földközi-tenger vidékéről származik. Sültek, húspácok, káposzta ételek, szószok, marinádok, sonkapác, kolbászok, sült húsok, likőrök,...
A Greenmark Bio Máriatövismag liszt más lisztekkel keverve használható főzéshez, sütéshez, müzlikbe téve. Májvédő és májregeneráló hatása jelentős. Semmiféle vegyszeres...
Greenmark bio quinoa tricolor 500gA bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-,...
A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz.
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
Bio pattogatni való kukorica. Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg pattogatni való kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3...
Az egyébként csombor néven is ismert (egyesek szerint Erdélyből származó) fűszer alapeleme minden magyar konyhának. Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább...