Származási hely: Magyarország Összetevők: fokhagyma 100% A fokhagymapor ideális alternatívát kínál a friss fokhagymagerezddel szemben. Biztosítja az ételeknek szükséges...
Adalékanyag-mentes, nem finomított, száz százalékban természetes étkezéi finomsó. A Himalája-só megszokott, jellegzetes, természetes rózsaszín árnyalatával.
A pinto bab magas fehérje illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi rost forrás. Mire jó? Segít a koleszterinszint csökkentésében, a vércukor...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
Származási hely: India A görögszéna másnéven lepkeszeg gyakori gyógy- és fűszernövény, leginkább Indiában, Egyiptomban. Hazánkban inkább gyógyászati célra használjuk, mely igen...
Kalóriaértéke a burgonyáéval azonos, a fehérjetartalma azonban háromszor akkora. Magas szénhidrát tartalmú, serkenti az energiát termelő sejtek működését, így kimondottan alkalmas...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Kiváló alapanyaga az egészséges reggelinek, gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Tápanyagtartalom: 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1600 / 380 Fehérje (g / 100 g)...