A Greenmark Bio Mazsola a szőlőszemek teljes vitamintartalmát őrzik. Finom kiegészítője a süteményeknek, müzliknek, de önmagában is egészséges csemege. A szőlő előnyös...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés...
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés...
Az amaránt kitűnő vas, kálcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. Nemcsak a gabonákat, de valamennyi fontos növényi táplálékunkat figyelembe véve az amaránt...
Az omega 3 zsírsavak leggazdagabb természetes forrása. A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban...
Összetevők: Kurkuma 100% Kurkuma – csökkenti a gyulladást, gátolja a tumorképződést A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi problémák kezelésére is...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi eredetű ételek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzésében.