A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas. Ezzel...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...
A Greenmark Bio Fekete szezámmag felhasználható ételek díszítésére, sütemények, péksütik ízesítésére. Szórható müzlibe, joghurtba is. Egészséges és finom. A szezámmag...
A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi élelmiszerek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzéséhez....
Gyömbér – gyomorpanaszok és izületi fájdalmak ellen A gyömbér régóta jól ismert gyomornyugtató hatásáról és klinikai tanulmányok igazolják, hogy a gyömbérkivonat a sebészeti...