A fokhagyma számtalan étel nélkülözhetetlen összetevője. Kihagyhatatlan levesek, saláták, főzelékek, valamint sültek, vadhúsok, szószok ízesítésében. Ha egyszerűen és gyorsan...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...
GreenMark Organic Bio Napraforgómag, hántolt A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65 százaléka esszenciális olaj. Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen...
A zab laktató, rostban gazdag, alacsony kalóriatartalmú lassan felszívódó szénhidrát, ami ráadásul alacsony glikémiás indexű. Magas tápértéktartalom, gazdag kalcium forrás, jó...
Összetevők: bors*, rózsabors* Fekete borsot akkor nyerhetünk, ha a szemeket teljes beérésük előtt röviddel leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik jellegzetes sötétbarna...
Felhasználási javaslat: A ropogós hagyma szendvicsekbe, hot dogba, húsokhoz is tökéletes, de a gasztronómia minden táján használatos. Számos főt, sült vagy párolt ételünk...
A Greenmark Bio Fekete szezámmag felhasználható ételek díszítésére, sütemények, péksütik ízesítésére. Szórható müzlibe, joghurtba is. Egészséges és finom. A szezámmag...