Az egyébként csombor néven is ismert (egyesek szerint Erdélyből származó) fűszer alapeleme minden magyar konyhának. Különleges aromája miatt sokrétű használatra kész, de leginkább...
Felhasználási javaslat: A ropogós hagyma szendvicsekbe, hot dogba, húsokhoz is tökéletes, de a gasztronómia minden táján használatos. Számos főt, sült vagy párolt ételünk...
Felhasználása nagyon sokszínű. Levesek, saláták, sültek, vadas ételek, halételek, kőrözöttek fűszere is. Erős, aromája miatt óvatosan kell használni, mert túladagolva...
Bio pattogatni való kukorica. Felhasználási javaslat: Egy kevés olajat, melegíts 220-240 fokig egy serpenyőben, egy réteg pattogatni való kukoricát önts hozzá, tegyél rá fedőt. Kb 3...
Nagy mennyiségű, P vitaminnak is nevezett rutint is tartalmaz, melynek egészségvédő hatása leginkább a szív-és érrendszer védelmében nyilvánul meg, C vitaminnal együtt erősíti a...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...