A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot,...
Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa. Elkészítési javaslat: Kétszeres mennyiségű vízben néhány óra áztatás után főzzük...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni. 100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata,...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.
GREENMARK BIO BULGUR: A bulgur - más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban...
A rizsliszt (vagy rizspor) a liszt egy fajtája, ami finomra őrölt rizsből készül. Különbözik a rizskeményítőtől, amit a rizs lúgban való áztatásával termelnek. A rizsliszt jól...
A szezámmag erősíti a májat és a vesét, ezzel fokozott méregtelenítő hatást váltva ki. Jelentős mennyiségben található benne kalcium, magnézium, foszfor, és ezek mellett A-, E-,...
Származási hely: Magyarország Összetevők: fokhagyma 100% A fokhagymapor ideális alternatívát kínál a friss fokhagymagerezddel szemben. Biztosítja az ételeknek szükséges...
A római kömény valójában megszárított termés. Ezek vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásded alakú magok, melyek hossza kb. 0,25 inch (6 mm), feltűnő hosszirányban végigfutó...