A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz. A...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
Semmiféle vegyszeres kezelést nem alkalmazunk az előállítása során. Ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. Különösen magas fehérje, élelmi rost és energiatartalommal...
Származási hely: Srí Lanka Összetevők: gyömbér 100% Gyömbér – gyomorpanaszok és izületi fájdalmak ellen A gyömbér régóta jól ismert gyomornyugtató hatásáról és klinikai...
Származási hely: India A cayenne-bors nem bors, hanem a csípős ízű csilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. Sok fűszerkeverék meghatározó alkotója. Neve a tupi indiánok...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek...
A szezámmag kiváló kálciumforrás. Erősíti a májat és a vesét. Erős antioxidáns-, gomba- és vírusölő hatású. Fogyasztása által megelőzhető a csontritkulás, szabályozza az...
Származási hely: India A görögszéna másnéven lepkeszeg gyakori gyógy- és fűszernövény, leginkább Indiában, Egyiptomban. Hazánkban inkább gyógyászati célra használjuk, mely igen...
Származási hely: Litvánia Összetevők: fűszerkömény 100% Az ernyősvirágzatúak családjába tartozik. Rendkívüli aromáját magas illóolaj-tartalmának köszönheti....
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni. 100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata,...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
Származási hely: Törökország A bulgur Törökországban és a Közel-keleten kedvelt gabonatermék Az éretlenül leszedett búzaszem, amelyet kevés ideig előfőznek vagy gőzölnek,...
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés...