A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél. A köles...
A francia konyha kedvelt fűszere, zöldség- és csontleves, baromfiételek, mártások ízesítője. Kiváló még sült húsok, főleg báránysültek, tojásételek fűszerezésére is....
Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt fontos, illetve édes és sós ételekhez is...
A zab laktató, rostban gazdag, alacsony kalóriatartalmú lassan felszívódó szénhidrát, ami ráadásul alacsony glikémiás indexű. Magas tápértéktartalom, gazdag kalcium forrás, jó...
A puffasztott rizs gyorsan felszívódó szénhidrát forrás. Fogyókúrák részeként, reggelire és desszertként is fogyasztható. A rizs segíti az anyagcserét valamint a gyomor-és...
A törökmogyoró sok vitamit, ásványi anyagot tartalmaz. Például kálcium, réz, mangán, magnézium, cink, szelén, valamint kálium. Felhasználhatjuk süteményekbe, keverhetjük más...