A fekete bab a proteinben leggazdagabb növényi élelmiszerek közé tartozik. A növényi proteinek hozzájárulnak a szív-és érrendszeri betegségek, és az elhízás megelőzéséhez....
A quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz. Sokan...
Egész aztékzsálya-magok joghurthoz, müzlihez, tejtermékekhez, levesekhez, salátákhoz, öntetekhez és süteményekhez. Omega 3 zsírsavak természetes forrása.
Ropogós csokis kukoricapehely, mely nem hiányozhat a háztartásokból. Tökéletes reggeli, tejjel vagy alternatívájával finom reggeli készíthető. Jellemzők bio Igen
A római kömény valójában megszárított termés. Ezek vékony, sárgásbarna, megnyúlt tojásded alakú magok, melyek hossza kb. 0,25 inch (6 mm), feltűnő hosszirányban végigfutó...
A szójabab teljes értékű fehérjéket tartalmaz elegendő mennyiségű és minőségű aminosav val. A táplálkozástudományi szakemberek a szójabab fehérjeértékét a tojásfehérje és a...
Az ernyősvirágzatúak családjába tartozik. Rendkívüli aromáját magas illóolaj-tartalmának köszönheti. Étvágygerjesztőként és görcsoldóként éppúgy bizonyított már a...