Greenmark bio színes bors 20 g
Ár: 920 Ft
Fekete borsot akkor nyerhetünk, ha a szemeket teljes beérésük előtt röviddel leszedjük, és addig szárítjuk, amíg el nem érik jellegzetes sötétbarna színüket és ráncos külsejüket. A fehér borshoz a bogyókat később kell leszedni, akkor, amikor már teljesen megértek és narancssárga színűek lettek. Ezt követően vízben kell puhítani őket, hogy a magot a héjtól el lehessen választani. A világos magot a napon megszárítják, majd fehér borsként kínálják. A zöld bors az éretlen, friss, meghámozatlan bogyókból készítik, melyeket sós vagy savanyú oldatba helyeznek. A zöld bors csak nagyon kevéssé erős, inkább friss, fűszeres, „zöld” íze van. A teljesen érett bogyókból hasonló módon lehet vörös borsot készíteni. Összetevők: bors*, rózsabors* *ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó termék.

Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2025.03.04 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Greenmark bio színes bors 20 g" című hirdetést látja. (fent)