A mák közvetlenül fogyasztható, egészségünk szempontjából kiemelkedő fontosságú vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag, B6-, biotin-, E vitamin-, kalcium-, magnézium-, és...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
Kalóriaértéke a burgonyáéval azonos, a fehérjetartalma azonban háromszor akkora. Magas szénhidrát tartalmú, serkenti az energiát termelő sejtek működését, így kimondottan alkalmas...
Greenmark bio quinoa tricolor 500gA bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-,...
A bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-, E-vitamint és karotint is tartalmaz.
Származási hely: Magyarország Összetevők: fokhagyma 100% A fokhagymapor ideális alternatívát kínál a friss fokhagymagerezddel szemben. Biztosítja az ételeknek szükséges...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni. 100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata,...