A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni. 100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata,...
A szezámmag kiváló kálciumforrás. Erősíti a májat és a vesét. Erős antioxidáns-, gomba- és vírusölő hatású. Fogyasztása által megelőzhető a csontritkulás, szabályozza az...
A pinto bab magas fehérje illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi rost forrás. Mire jó? Segít a koleszterinszint csökkentésében, a vércukor...
fekete rizs rövid szemű és magas rosttartalmú rizsfajta. A fekete rizs magas antocianin tartalma miatt fekete, ez az antioxidáns felel a cékla, vagy a vöröskáposzta színéért is. Íze...
Egészben péksüteményekre vagy salátákra, darálva gubára, metéltre vagy muffin tésztájába szórhatod, továbbá töltelékeket készíthetsz vele. Egészségünk szempontjából fontos...
A francia konyha kedvelt fűszere, zöldség- és csontleves, baromfiételek, mártások ízesítője. Kiváló még sült húsok, főleg báránysültek, tojásételek fűszerezésére is....
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
A kerek szemű bio rizsből készíthetünk többek között piláfot, sushi-t, rizottót vagy paellát is. Magas tápértéke mellett könnyen emészthető. Betegség utáni lábadozásnál...
Az oregano kiváló levesek, mediterrán jellegű ételek, sültek, tészták ízesítésére. Gyakran használják paradicsommártás ízesítéséhez, grillezett húsokhoz, sült zöldségekhez....
Származási hely: Csehország Összetevők: fűszerkömény 100% Az ernyősvirágzatúak családjába tartozik. Rendkívüli aromáját magas illóolaj-tartalmának köszönheti....