Származási hely: Görögország Összetevők: bazsalikom 100% A bazsalikom a mediterránum kedvelt egynyári fűszer növénye. Jellegzetes illata, dús aromája kihagyhatatlan a mediterrán...
Származási hely: Olaszország Összetevők: koriander Rendkívül jó hatást gyakorol 1-2 koriandermag elrágcsálása az emésztésre. Kúraszerű használata megszünteti gyomor puffadását...
Vegeta növénynek is hívják, szinte minden ételhez jó. Kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, lestyános ízt. Krumplilevesek, gulyások, saláták, mártások,...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
Származási hely: Magyarország A paprika fogyasztása elősegíti az emésztést, és ezzel kedvező hatást gyakorol az egészségre. Nagyon gazdag A-vitaminban is a magyar paprika: a benne...
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot,...
Kellemesen aromás, de erős fűszer, amit óvatosan kell használni. A termésből kifejtett magot szárítva, egészben, vagy őrölve használjuk. Hús- és zöldséglevesek, mártások,...
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Egészben péksüteményekre vagy salátákra, darálva gubára, metéltre vagy muffin tésztájába szórhatod, továbbá töltelékeket készíthetsz vele. Egészségünk szempontjából fontos...
Greenmark bio quinoa tricolor 500gA bio quinoa rengeteg fontos vitamint és nyomelemet tartalmaz: különösen gazdag kalciumban, vasban, valamint káliumot, magnéziumot, B vitaminokat, C-,...
A törökmogyoró sok vitamit, ásványi anyagot tartalmaz. Például kálcium, réz, mangán, magnézium, cink, szelén, valamint kálium. Felhasználhatjuk süteményekbe, keverhetjük más...
Minden más babtól abban tér el, hogy nagyon magas a B-vitamin tartalma, mely az immunrendszer táplálása és az állóképessége növelése miatt fontos, illetve édes és sós ételekhez is...