Kiváló alapanyaga az egészséges reggelinek, gluténmentes, így lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatják. Tápanyagtartalom: 100g-ban átlagosan (kJ / kcal) 1600 / 380 Fehérje (g / 100 g)...
A bio adzuki bab gazdag proteinekben, B1-és B2- vitaminokban, kálciumot, vasat, magnéziumot tartalmaz, ezek mellett jelentős vasforrás. Serkenti a vese működését, természetes...
Származási hely: Magyarország Összetevők: fokhagyma 100% A fokhagymapor ideális alternatívát kínál a friss fokhagymagerezddel szemben. Biztosítja az ételeknek szükséges...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
A zabkorpa sok vízoldékony rostot tartalmaz, a vér koleszterinszintjét a jól oldódó rostok csökkentik és a vércukorszint normális értéken tartását is elősegítheti.
Összetevők: Citrom 100% A citrom héja 5-10 szer több vitamint tartalmaz, mint a citrom leve. A rák gyógyításában is alkalmazzák, fiatalító, regeneráló hatású és immunrendszert...
A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot,...
Az árpagyöngy, vagy más néven gersli, hántolt, és méret szerint osztályozott árpa. Elkészítési javaslat: Kétszeres mennyiségű vízben néhány óra áztatás után főzzük...
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni. 100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata,...
GREENMARK BIO BULGUR: A bulgur - más néven török búza- tulajdonképpen rostban gazdag durumbúza töret. Felhasználását illetően a tarhonyához hasonlíthatjuk, arab országokban...
A Greenmark Bio Amaránt liszt egy közkedvelt reformélelmiszer, melyet főzéshez és sütéshez is felhasználhatunk. Jó kiegészítője a reformétkezésnek, melyet a különböző étrendek...