Közepes glikémiás indexű rizsféle. Finom, ízletes, nem ragacsos. A basmati rizs rosttartalma magas, így lassan felszívódó szénhidrátnak tekintjük, tovább telítődünk vele.
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...
Ataisz babropogós, növényi alapú fasírtpor. Vegán, szójamentes, sómentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ropogós húshelyettesítő fasírtokhoz, gyros ízesítéssel.
Finom és harmonikus... sómentes A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... szárított zöldségekkel...
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ízletes és különleges vegán köret, benne rizzsel, kölessel, vörös lencsével és szárított zöldségekkel. Nem tartalmaz szóját, hozzáadott...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...