Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP:...
Kiváló rostforrás, ajánljuk pékáruba, salátákba, joghurtba, kásába. Szárazon kissé megpirítva extra ízélményt nyújt. Allergén információ: A termék szezámmagot és olajos...
Előfőzött, tört búzaszemek Köretként vagy főételként... Ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt...
A zabkorpa élelmi rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék. A mai emberek többsége túl sok feldolgozott és finomított élelmiszert fogyaszt. Általánosságban...
Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom:1546,22...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is....
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Saláták és tésztaételek tápanyagtartalmának dúsítására, vagy díszítésére használható. A termék földimogyorót és olajos magvakat is tartalmaz. Összetevők: napraforgómag,...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...