Ataisz vöröslencse roppancs snidlinges-pórés 200 g Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 1500 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Sötét lenmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP:...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 450 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 1500 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Gyors köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható)....
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a...