Vegán fasírtpor, mely nem tartalmaz szóját, sót, illetve hozzáadott cukrot. A kész fasírt fogyasztható főételként, főzelékek feltétjeként, de tehető salátába vagy szendvicsbe is.
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
Finom és harmonikus... sómentes A rizs sós jellegű alapíze, lúgosító hatású kölessel és lágy krémesre fővő vöröslencsével keverve Elkészítése: A csomag tartalmát 550 ml...
Ataisz babropogós, növényi alapú fasírtpor. Vegán, szójamentes, sómentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Ropogós húshelyettesítő fasírtokhoz, gyros ízesítéssel.
Dobd össze kedvenc fasírtodat pikk-pakk az Ataisszal! Kapros-currys Omega fasírtpor – vegán, sómentes, hozzáadott cukor nélkül, kizárólag természetes alapanyagokból.
Ízesítsd ételeidet természetesen az Ataisz Vega-Mixszel! Sómentes, vegán zöldségkeverék levesekhez és főzelékekhez. 100%-ban EU-eredetű alapanyagokból.
Ataisz sárgaborsó hagymával és vegyes zöldségekkel: vegán, sómentes, hozzáadott cukor nélkül, 100%-ban természetes összetevőkkel. Egészséges egytálétel.
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a...