Burgonyapüré: a tasak tartalmát összekeverjük 500ml meleg, sós vagy fűszerekkel ízesített vízzel, hozzá adunk vajat vagy margarint (esetleg olivaolajat) és 500ml tejjel (szója vagy...
A legjobb lúgosító gabona. Ez a kb. tízezer éves múltra visszatekintő gabona számtalan vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz: megtalálható benne többek közt, B1-, B2-, E-vitamin,...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 450 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
Gyors köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható)....
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olivaolajat (elhagyható). Alaposan elkeverjük, és újraforrástól számítva 25 percig...
Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 400 ml SÓS vagy VEGANTÉRIÁS hideg vízbe. ( A TERMÉK HOZZÁADOTT SÓT NEM TARTALMAZ.) Kezdjük el főzni. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...