Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Több mint 40000...
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért...
ATAISZ CSALÁDI 25 PERCES BARNARIZS. Ezt a terméket kíméletes eljárással készítették elő a főzéshez, ezért teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő. Tartalmazza a...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...