ATAISZ CSALÁDI 25 PERCES BARNARIZS. Ezt a terméket kíméletes eljárással készítették elő a főzéshez, ezért teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő. Tartalmazza a...
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután...
A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Több mint 40000...
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért...
Vegán fasírtpor, mely nem tartalmaz szóját, sót, illetve hozzáadott cukrot. A kész fasírt fogyasztható főételként, főzelékek feltétjeként, de tehető salátába vagy szendvicsbe is.
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
Finom és harmonikus... sómentes A rizs sós jellegű alapíze, lúgosító hatású kölessel és lágy krémesre fővő vöröslencsével keverve Elkészítése: A csomag tartalmát 550 ml...