A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Több mint 40000...
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
Egytálétel, kiránduláshoz ideális mennyiségben és összetételben megalkotva, könnyen használható recepttel a hátoldalán. Egy személyre nagy adag, vagy két kisebb. Elkészítéséhez...
Teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő. Tartalmazza a barna rizsre jellemző összes vitamint és ásványi anyagot. Teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma...
A zab a legnagyobb energiaadó, biológiai értelemben a legértékesebb fehérjetartalmú gabonafajta. Igen magas arányban tartalmaz linolsavat (Omega-3). A zab a legnagyobb energiaadó,...
Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval. Főzhető, süthető. Sportolók gyors energianyerésre használják. Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető....
Hagyományos és reform táplálkozásba egyaránt beilleszthető, sómentes zöldségkeverék. Ajánljuk levesekhez, köretekhez, rizses ételekhez. Hagyományos és reform táplálkozásba...
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet pH egyensúlyához, mivel lúgosító hatású. A köles lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz, ezért hosszú időn keresztül...