Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a...
Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom...
Ataisz sárgaborsó hagymával és vegyes zöldségekkel: vegán, sómentes, hozzáadott cukor nélkül, 100%-ban természetes összetevőkkel. Egészséges egytálétel.
Finom és harmonikus... sómentes A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... szárított zöldségekkel...
Egyszerűen és gyorsan elkészíthető, ízletes és különleges vegán köret, benne rizzsel, kölessel, vörös lencsével és szárított zöldségekkel. Nem tartalmaz szóját, hozzáadott...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...