Kiváló rostforrás, ajánljuk pékáruba, salátákba, joghurtba, kásába. Szárazon kissé megpirítva extra ízélményt nyújt. Allergén információ: A termék szezámmagot és olajos...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
A zabpehely átlagosan 17 könnyen emészthető fehérjét tartalmaz. A szervezet számára nélkülözhetetlen aminosavakból hét jelentős mennyiségben megtalálható a zabfehérjében....
A zabkorpa élelmi rostban, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag termék. A mai emberek többsége túl sok feldolgozott és finomított élelmiszert fogyaszt. Általánosságban...
Előfőzött, tört búzaszemek Köretként vagy főételként... Ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt...
A legjobb lúgosító gabona. Ez a kb. tízezer éves múltra visszatekintő gabona számtalan vitamint, és ásványi anyagot tartalmaz: megtalálható benne többek közt, B1-, B2-, E-vitamin,...
Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom:1546,22...