Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...
ATAISZ chia magburger magyaros Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 300 ml hideg vízzel, 10-15 perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!)...
ATAISZ chia magburger zöldségekkel Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 300 ml hideg vízzel, 10-15 perc állás után, tetszés szerinti formára alakítjuk, és nem túl forró (!)...
A hántolatlan rizsszemet nevezik barnarizsnek. A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka, a világ összes konyhaművészetének fontos alapanyaga. Több mint 40000...
Teljes értékű gabona, tápanyagtartalma kiemelkedő. Rendszeres fogyasztása hozzájárul a vastagbél normális működéséhez és jót tesz a szív- és érrendszernek. Elkészítési...
Sötét lemmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP:...
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
Kiváló rostforrás, ajánljuk pékáruba, salátákba, joghurtba, kásába. Szárazon kissé megpirítva extra ízélményt nyújt. Allergén információ: A termék szezámmagot és olajos...
Elkészítés: A tasak tartalmát elkeverjük kb. 260 ml (meleg!) vízzel és 10-15 percet állni hagyjuk. Ezután tetszés szerinti formára alakítjuk és forró olajban megsütjük. Reszelt...
Eza a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért hosszan látja el a...