A tasak tartalmát keverjük el 200 ml meleg vízzel és 6 – 8 percig hagyjuk állni. Ezután nedves kézzel kis golyókat formálunk belőle és forró olajban aranybarnára sütjük....
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
Thaiföldről származik, illatos rizsnek is nevezik, mert főzéskor enyhe virágaromát áraszt. Helyettesíthető basmáti rizzsel. Nagyon finom, aromás rizsfajta, kiváló ázsiai ételekhez...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is....
Az Eritritol egy természetes úton képződő édesítőszer, amelyet az élelmiszeripar is előállít, a cukor felhasználásával. Ez a folyamat hasonló a joghurtok készítéséhez.
Könnyen elkészíthető, kellemesen fűszeres ízű burgonyafasírtpor. Mesterséges aromát, fűszerkivonatot és tartósítószert nem tartalmaz. Zellert, szezámmagot, búzát, glutént és...
Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom...
Ezt a terméket kíméletes eljárással készítették elő a főzéshez, ezért teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő. Tartalmazza a barnarizsre jellemző összes...
Egytálétel, kiránduláshoz ideális mennyiségben és összetételben megalkotva, könnyen használható recepttel a hátoldalán. Egy személyre nagy adag, vagy két kisebb. Elkészítéséhez...