Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
ATAISZ CSALÁDI 25 PERCES BARNARIZS. Ezt a terméket kíméletes eljárással készítették elő a főzéshez, ezért teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő. Tartalmazza a...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
A lencse az egyik legérdekesebb hüvelyes növény. Proteinben ez a leggazdagabb. Emellett rostokban és ásványi anyagokban is igen gazdag, főként vas- és magnéziumtartalma magas.Ezzel...
A lenmag magas omega-3 zsírsav-tartalma fontos szerepet játszik a szív-és érrendszer egészségében,csökkenti a vérkoleszterin szintet. A lenmag elősegíti többek között a szervezet és...
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
A kenyérgabonák egyik legfontosabb értékmérője a fehérjetartalom. A gabonafehérje neve sikér. Többek között ez határozza meg a kész kenyér vagy más péktermék sütés utáni...
Mártásokhoz, sűrítéshez... Javasoljuk házilag készített pudingokhoz, valamint szószok, öntetek sűrítéséhez. SŰRÍTÉS: Hideg folyadékkal összekeverni és folyamatos keverés...
"Kizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat: A termék kiválóan alkalmas...