A fenyőmag nemcsak finom, hanem nagyon értékes élelmiszer is. Magas a fehérje- és élelmirost-tartalma, igen gazdag A-, E, B1- és B2-vitaminokban, nikotinamidban, valamint néhány...
A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is...
Száz százalékban magyar termőterületről származó mák, darálva. Kiemelkedő vas-, cink- és magnéziumtartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat többek...
Allergén összetevőkGlutént tartalmazó gabonafélék, Diófélék, Földimogyoró Tápértékre vonatkozó információk100 g termékEgy adagban (50 g)RI %-ában*/adag Energia 1287 kJ644...
TermékleírásJellemzők Örömteli egészség Termék információk Tudta, hogy a sivatag kenyerének is nevezett datolya magas rosttartalmán túl kiemelkedő E-vitamin forrásként járul...
TermékleírásTermék információk Tudta, hogy a gyömbér a régi magyar konyha egyik legfontosabb fűszere volt? Az első, nyomtatásban megjelent magyar nyelvű szakácskönyv több, mint 100...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
A szilva magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van az emésztésre. A szilva egyik legelterjedtebb gyümölcsünk Magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van...