Rendszeres fogyasztása segíti a sav-bázis egyensúly helyreállítását. Telítetlen zsírsav- és ásványianyag tartalma széleskörű pozitív hatással bír egészségünkre.
Jó hír a nassolóknak, hogy létezik olyan rágcsa, ami édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek: ez az almaszirom vagy almachips. Az almát a szervezet...
Összetevők: sárgabarack Tudta, hogy az aszalt sárgabarack gazdag rost- és káliumforrás? Rendszeres fogyasztása egyebek mellett javítja az anyagcserét és segít a normál vérnyomás...
Tudta, hogy a Kalifa Diákcsemege négy féle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke, amelynek egy adagja is kiváló káliumforrásként járul hozzá az egészséges...
Összetevők: hántolt napraforgómag, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-MB, étkezési só 1% Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű...
KALIFA ASZALTSZILVA 100G: A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között?...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C-, B- és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és...
A mandula magas E vitamin tartalma erős antioxidáns hatást fejt ki, így jelentős szerepet játszik a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében, továbbá...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A mandulafa szubtrópusi növény.Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost...