A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A kiváló minőségű alapanyagokból készült finomságok önmagukért beszélnek: Kalifa termékekkel garantált a siker! A kókuszreszelék nemcsak finom sütialapanyag, hanem értékes...
Kalifa pisztácia hántolt 50gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A...
A fenyőmag a fenyőfélék ehető magja. A világon mintegy száz fenyőfaj magja ehető, de csak néhány faj magja elég nagy ahhoz, hogy érdemes legyen betakarítani. A magok fogyaszthatók...
Édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek! Az almát a szervezet nagytakarítójának is nevezik. Rendkívül jó hatással van az emésztésre, mivel hozzásegít a...
A szilva magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van az emésztésre. A szilva egyik legelterjedtebb gyümölcsünk Magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van...
A szezámmag magnézium-, vas,- cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Kitűnő természetes forrása a B- és az E-vitaminoknak. Kiemelkedő a lecitintartalma,...
Tudta, hogy a földimogyoró fogyasztása kiemelkedő magnézium tartalmának köszönhetően a normál izomműködéshez is hozzájárul? Próbálja ki hagymás-tejfölös vagy mézes...
Tudta, hogy a KALIFA datolya paszta klasszikus sütemények könnyen kezelhető és magas élvezeti értékű reform alapanyaga? Kellemesen édes ízét a szárított datolya természetes...