Összetevők: sárgabarack Tudta, hogy az aszalt sárgabarack gazdag rost- és káliumforrás? Rendszeres fogyasztása egyebek mellett javítja az anyagcserét és segít a normál vérnyomás...
Összetevők: hántolt napraforgómag, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-MB, étkezési só 1% Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű...
Tudta, hogy a Kalifa Diákcsemege négy féle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke, amelynek egy adagja is kiváló káliumforrásként járul hozzá az egészséges...
Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához? Kiemelkedő vas- és...
A Kalifa Egzotikus mix ananászkocka, papayakocka, szárított banán, aszalt sárgabarack és mazsola keveréke, mellyel biztos sikert arathatunk, bármilyen finomságot is készítünk....
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban, foszforban és cinkben is gazdag gyümölcs, ennek...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A mandulafa szubtrópusi növény.Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost...
Héjas földimogyoró védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy a földimogyoró nemcsak finom, hanem kiváló mangánforrás is? A mangán részt vesz a normál energiatermelő...