A szilva magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van az emésztésre. A szilva egyik legelterjedtebb gyümölcsünk Magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van...
A szezámmag magnézium-, vas,- cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Nyersen vagy pirítva keverjük az ételekhez, így pikáns ízeket adhatunk egy-egy...
A sárgaborsó kiváló molibdén-forrás, ezért jelentős szerepet játszhat szervezetünk méregtelenítésében. Magas a fehérjetartalma, ráadásul nagyon kedvező az aminosav-összetétele.
A lenmag nagyon sok esszenciális olajat tartalmaz, melyre szervezetünknek szüksége lehet, az ásványi anyagok közül pedig jelentékeny mennyiségű káliumot, vasat, cinket, foszfort...
Kalifa sótlan mogyoró 100gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A...
Kalifa kesudió 100gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A kesudióban...
A fenyőmag a fenyőfélék ehető magja. A világon mintegy száz fenyőfaj magja ehető, de csak néhány faj magja elég nagy ahhoz, hogy érdemes legyen betakarítani. A magok fogyaszthatók...
A papaya a dinnyefafélék családjába tartozó kétlaki növény, a trópusi Amerikából származik. Sokféle használhatósága miatt is közkedvelt, ugyanis szervezettisztító és...
Kalifa mandula füstös-barbecue 40gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...