Száz százalékban magyar termőterületről származó mák, darálva. Kiemelkedő vas-, cink- és magnéziumtartalmának köszönhetően a mák rendszeres fogyasztása hozzájárulhat többek...
TermékleírásTermék információk Tudta, hogy a gyömbér a régi magyar konyha egyik legfontosabb fűszere volt? Az első, nyomtatásban megjelent magyar nyelvű szakácskönyv több, mint 100...
TermékleírásJellemzők Örömteli egészség Termék információk Tudta, hogy a sivatag kenyerének is nevezett datolya magas rosttartalmán túl kiemelkedő E-vitamin forrásként járul...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
A szilva magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van az emésztésre. A szilva egyik legelterjedtebb gyümölcsünk Magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van...
A papaya a dinnyefafélék családjába tartozó kétlaki növény, a trópusi Amerikából származik. Sokféle használhatósága miatt is közkedvelt, ugyanis szervezettisztító és...
Kalifa mandula füstös-barbecue 40gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A szezámmag magnézium-, vas,- cinktartalma miatt fontos alapanyaga az egészséges táplálkozásnak. Nyersen vagy pirítva keverjük az ételekhez, így pikáns ízeket adhatunk egy-egy...