Az aszalt gyümölcsök kalóriatartalma ugyan némileg magasabb, mint a friss gyümölcsöké, hiszen kivonták belőlük a vizet, ezért minden mást sűrítve tartalmaznak, viszont így...
Miért jó? A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk....
Miért jó? Táplálkozástani kutatások bizonyították, hogy a mogyoróban megvan a diófélék minden jó tulajdonsága. Az ízletes, tápláló mogyorószemekben sok a fehérje és a rost....
Kalifa kesudió 100gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A kesudióban...
Kalifa mandula 100gAz olajos magvak telítetlen zsírsavakban, illetve rostban gazdagok és hozzájárulnak a szervezet nyomelem- és vitamin szükségletének kielégítéséhez.A mandula jó B1-,...
A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán eredetű. A magas tápértékű mák értékes ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjét, és esszenciális zsírsavakat...
Szeletelt aszalt mangó védőgázas csomagolásban. Tudta, hogy az aszalt mangó kíváló E-vitamin forrás? Rendszeres fogyasztásával az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel...