A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
A hús tökéletes illata és íze, ami mindig kéznél van, mint egy gyors és fehérjedús uzsonna. A szárított hú snem csak a ketodiéta, hanem bármilyen súlycsökkentő étrend része is...
Összetevők: víz, teljesértékű szójabab, koji (aspergillus oryzae), tengerisó *= ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból A Tamari sűrűbb mint a Shoyu, ezért erősebb és...
Folyékony-olaj alapú fűszerpác sült és grillezett húsok készítéséhez, gyors, praktikus és egyszerű! Tartósítószer és nátrium-glutamát mentes. Összetétele: repceolaj, konyhasó...
Ez a 250 g-os eritrit egy kalóriamentes édesítőszer, amely kiválóan alkalmas a cukor helyettesítésére.
Hasonlóan a többi cukoralkoholhoz, az eritrit is természetes eredetű: kis...
Zöldséges csirkeragu adalékmentes készétel krémes mógyoróvajas – kókusztejes szószban 24%-ban zöldségekkel. Nem kell bajlódnod a sütéssel, főzéssel. 2 perc és kész. A...
Az egyedi fűszerezéshez ajánljuk a szójaszószt, borsikafüvet, majorannát, paprikaőrleményt, petrezselymet, vöröshagymát, kinek-kinek mivel ízlik jobban. Akiknek az általános...