Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során...
Összetevők: szójabab (46,5%), víz, só Természetes módon fermetált. A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék,...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. Használhatjuk húsos és zöldséges ételek készítéséhez, pácolásához is. A világos szójaszósz összetétele -...
A hús tökéletes illata és íze, ami mindig kéznél van, mint egy gyors és fehérjedús uzsonna. A szárított hú snem csak a ketodiéta, hanem bármilyen súlycsökkentő étrend része is...
A Tofu a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője, amely a vegetáriánusok, vegánok és más, hasonló étrendet követő emberek körében vált népszerűvé. Magas a fehérjetartalma,...