Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során...
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós...
ÖsszetételAprított paradicsom és paradicsomsűrítmény (111,6 g paradicsom 100 g késztermékben), Ivóvíz, Természetes módon erjesztett szójaszósz: ivóvíz, szójabab, búza,...
Folyékony-olaj alapú fűszerpác, gyors, praktikus és egyszerű! Tartósítószer és nátrium-glutamát mentes. Szárnyasok ízesítéséhez és grillezéshez. Összetétele: repceolaj,...
Folyékony-olaj alapú fűszerpác, gyors, praktikus és egyszerű! Zöldfűszeres fűszerpác grill, gyros, sertés és csirke húsok készítéséhez.Tartósítószer és nátrium-glutamát...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
Ez a körülbelül 70 literes kapacitású rozsdamentes acél fermentor ideális választás körülbelül 17,5 kg anyag egyszeri lepárlására. A fermentor élelmiszer-minőségű 304-es...