ÖsszetételAprított paradicsom és paradicsomsűrítmény (111,6 g paradicsom 100 g késztermékben), Ivóvíz, Természetes módon erjesztett szójaszósz: ivóvíz, szójabab, búza,...
Folyékony-olaj alapú fűszerpác, gyors, praktikus és egyszerű! Zöldfűszeres fűszerpác grill, gyros, sertés és csirke húsok készítéséhez.Tartósítószer és nátrium-glutamát...
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
A hús tökéletes illata és íze, ami mindig kéznél van, mint egy gyors és fehérjedús uzsonna. A szárított hú snem csak a ketodiéta, hanem bármilyen súlycsökkentő étrend része is...
A Tofu a hús és a sajt növényi alapú helyettesítője, amely a vegetáriánusok, vegánok és más, hasonló étrendet követő emberek körében vált népszerűvé. Magas a fehérjetartalma,...
A kimcsi a világ egyik legegészségesebb snackje, és Koreában a legnépszerűbb. Ez egy hagyományos koreai recept szerint fűszerekkel savanyított kínai káposzta. A fokhagyma, a gyömbér...
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban....
Az eritritol természetes cukoralkohol. Kis mennyiségben megtalálható gombákban, körtében, dinnyében, szőlőben, és erjesztéssel készült ételekben: borban, szójaszószban, sajtban....
Az egyedi fűszerezéshez ajánljuk a szójaszószt, borsikafüvet, majorannát, paprikaőrleményt, petrezselymet, vöröshagymát, kinek-kinek mivel ízlik jobban. Akiknek az általános...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta, amelyet megszárítottak, tengeri sóval pácoltak és 1-3 évig érleltek. Általában siszó-levéllel érlelik együtt, ez...