SZÓJASZÓSZ VILÁGOS A szójaszósz, az ázsiai konyha legelterjedtebb fűszere. Közkedvelt a Kínából és Japánból származó sötét, sós szójaszósz. A világosabb, diszkrétebb ízű...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
Clearspring bio shoyu szójaszósz kangisa 150ml Tradicionálisan, ősi módszerekkel készült bio minőségű szójaszósz. Kiszerelés: 150ml Összetevők: víz, egész szójabab * (21%), teljes...
Gluténérzékeny szójaszószkedvelők számára ajánljuk a Kikkoman Tamari gluténmentes szójaszószt! Ízében semmivel sem kevesebb az eredetinél, így ugyanolyan ízletes fogások...
A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós...
A lisztérzékenyeknek sem kell már lemondaniuk az ázsiai ízekről. Erre nyújt megoldást ez a természetes úton erjeszett és főzőtt, gluténmentes szójaszósz, ami ráadásul csökkentett...
Blue Dragon Sötét szójaszósz Nem tartalmaz mesterséges színezéket. Összetevők: Víz, Cukor, Só, Szójaszósz kivonat (9%) [Víz, Sovány szójabab (3%), Só, Pörkölt Búza, Színezék...
A lisztérzékenyeknek sem kell már lemondaniuk az ázsiai ízekről. Erre nyújt megoldást ez a természetes úton erjeszett és főzőtt, gluténmentes szójaszósz, ami ráadásul csökkentett...
Tamari szójaszósz: Hagyományos, természetes eljárással készült szójaszósz, eltérően a finomított, vegyi úton készült szójaszósztól. Az eredeti tamari a miszókészítés során...