A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk készítésekor éljünk...
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. Használhatjuk húsos és zöldséges ételek készítéséhez, pácolásához is. A világos szójaszósz összetétele -...
SZÓJASZÓSZ SÖTÉT A sötét szójaszószt hosszabban érlelik, míg majdnem fekete színt ér el, mártogatós szószként használatos. Ha főzünk vele, elsősorban a marhahúsok, raguk...
Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a...
A lisztérzékenyeknek sem kell már lemondaniuk az ázsiai ízekről. Erre nyújt megoldást ez a természetes úton erjeszett és főzőtt, gluténmentes szójaszósz, ami ráadásul csökkentett...
A lisztérzékenyeknek sem kell már lemondaniuk az ázsiai ízekről. Erre nyújt megoldást ez a természetes úton erjeszett és főzőtt, gluténmentes szójaszósz, ami ráadásul csökkentett...
Clearspring bio shoyu szójaszósz kangisa 150ml Tradicionálisan, ősi módszerekkel készült bio minőségű szójaszósz. Kiszerelés: 150ml Összetevők: víz, egész szójabab * (21%), teljes...