Biorganik bio tamari szójaszósz 250 ml
Ár: 1.783 Ft
Összetevők: szójabab (46,5%), víz, só Természetes módon fermetált. A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő. Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék. Felhasználása: ideális saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez.

Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2025.02.22 |
Eddig megtekintették 54 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Biorganik bio tamari szójaszósz 250 ml" című hirdetést látja. (fent)