A karobport a szentjánoskenyérfa termésének magjából állítják elő, szárítással és őrléssel. Színében és állagában nagyon hasonlít a kakaóra, ezért legfőképpen ennek...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Allergénmentes Magas az élelmi rost tartalma Kiválóan helyettesíti a búzalisztet Teljesértékű gabonaliszt Magas rosttartalom Hozzáadott cukrot nem...
Összetevők: zöldbanán-liszt A zöld banán szárításával majd őrlésével készített lisztet a banántermő országokban régóta használják, ám nálunk még viszonylag újdonságnak...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Gluténmentes Tojásmentes Szójamentes Tejmentes Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Sokoldalúan, számos étrendben felhasználható Összetevők:...
Összetevők: perzsa kék só Felhasználási javaslat: Főként utólagos fűszerezéshez ajánlott használni. Jellemzők gluténmentes Igen vegán Igen cukormentes Igen hozzáadott cukor...
A köleskása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. A kása elkészítése Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizspelyhet, majd engedje fel...
A kókuszvirágcukrot, ahogy a neve is mutatja, a kókusz pálma virágából nyerik olyan módszerrel, amely lehetővé teszi, hogy ne csak a cukor, hanem a nektárban lévő vitaminok és...
Az ásványi anyagokban gazdag Himalája fekete só a kősó és a tengeri só kiváló alternatívája, igazi gourmet só, kéntartalma miatt ad egy enyhe fűszeres, füstös ízt az ételeknek....
Összetevők: útifűmaghéjliszt Az útifű Nyugat-Ázsiában őshonos növény, amelyet az indiai és a kínai népgyógyászatban évezredek óta használnak. Az útifű maghéjat elsősorban...
A köles az egyik legősibb gabona, Mezopotámia területén már 6000 évvel ezelőtt is termesztették. Évezredeken keresztül széles körben felhasznált alapanyag volt Ázsiában, Afrikában...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
Összetevők: fekete szezámmag A fekete szezámmag (Sesamum indicum L) hasonló az ismertebb fehér szezámmaghoz. A fekete szezámmag és a barna (arany) szezámmag nem hántolt, míg a fehér...
A Biorganik Étkezési kovaföld por magas szilícium tartalmú extra finomra őrölt ásványi por. A szilícium-dioxid kiemelten a kötőszövetek, a csontok az inak, a porcok, a bőr, a máj és...
Összetevők: szőlőmagolaj / melegen sajtolt A szőlő magjából kipréselt igen finom, szinte semleges ízű olaj. A szőlőmagolaj a legjobb belső bőrhidratáló, aki fogyaszt belőle egy...