Ízlés szerint keverhető ételekbe, italokba, pl. müzlibe, süteménybe, kenyérbe, szószokba. Összetevők: bambuszrost. Nem ökológiai gazdálkodásból. Felhasználása: Naponta 10 g (kb....
A kókuszcukor a kókuszpálma virágjának nektárjából készült cukorkülönlegesség. Íze egyedülállóan karakteres, mégis lágy, enyhén karamellás, meleg hatást kelt. Olvadáspontja...
Édesítő ereje 60-80%-a a közönséges cukorénak, nincs utóíze. Ugyanúgy felhasználható, mint a hagyományos cukor. Candida diétások is fogyaszthatják. Összetevők: eritritol...
A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a növény gumóját használják...
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja a szervezetnek a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet...
NATURMIND SZÓDABIKARBÓNA Étkezési szódabikarbóna, más néven Nátriumhidrogénkarbonát rendkívül széles körben használható a háztartásban, Vízben oldva, belsőleg fogyasztva...
A manapság Ördögnyelv néven elhíresült növény – hivatalos nevén a Konjac - legfontosabb alkotóeleme és hatóanyaga a glükomannán. A glükomannán nem jelent mást, mint a növény...
A zöldbanán lisztet zöld banánból készítik, a hagyományos búzaliszt gluténmentes helyettesítőjeként használják. A Közép-Amerikából származó alapanyag magas tápértékű....