Naturmind inulin 250 g Jelentőség, hatások: Az inulin növényi rost, amelyet az emberi emésztőenzimek nem tudnak lebontani, így változatlan formában jut el a vastagbélbe, ahol a hasznos...
Naturmind xilit nyírfából 500 g A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány...
A manapság Ördögnyelv néven elhíresült növény – hivatalos nevén a Konjac - legfontosabb alkotóeleme és hatóanyaga a glükomannán. A glükomannán nem jelent mást, mint a növény...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás...
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve....
A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen...
Ízlés szerint keverhető ételekbe, italokba, pl. müzlibe, süteménybe, kenyérbe, szószokba. Összetevők: almarost. Nem ökológiai gazdálkodásból. Felhasználása: Naponta 10 g (kb. egy...
A földimandula vagy tigrisdió igazából nem is mandula vagy dió, hanem egy Észak-Afrikában és a Mediterráneum területén őshonos fűféle gyökérgumója, amelyet évszázadok óta...
A zab az egyik legkedveltebb és legegészségesebb gabonánk. Leginkább zabpehelyként fogyasztjuk, de más formában is érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Például az egész, hántolt...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Különleges, természetes ízforrás. Gluténmentes. A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából...