A köles az egyik legősibb gabona, mind rost-, mind aminósavtartalma miatt érdemes beillesztenünk az étrendünkbe. Igen széles körben felhasználható. A kása készítésekor semmilyen...
A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag, általa lehet a búzalisztből szép, magas kenyeret sütni. A búzasikérből búzahús (szejtán) is készíthető megfelelően fűszerezve....
Ízlés szerint keverhető ételekbe, italokba, pl. müzlibe, süteménybe, kenyérbe, szószokba. Összetevők: almarost. Nem ökológiai gazdálkodásból. Felhasználása: Naponta 10 g (kb. egy...
A földimandula vagy tigrisdió igazából nem is mandula vagy dió, hanem egy Észak-Afrikában és a Mediterráneum területén őshonos fűféle gyökérgumója, amelyet évszázadok óta...
Összetevők: kovaföld (SiO2) Az étkezési kovaföld sziliciumtartalmú, extra finomra őrölt ásványi por. Az étkezési kovaföld emberi és állati fogyasztásra egyaránt alkalmas!...
A zab az egyik legkedveltebb és legegészségesebb gabonánk. Leginkább zabpehelyként fogyasztjuk, de más formában is érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Például az egész, hántolt...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Különleges, természetes ízforrás. Gluténmentes. A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Allergénmentes Magas az élelmi rost tartalma Kiválóan helyettesíti a búzalisztet Teljesértékű gabonaliszt Magas rosttartalom Hozzáadott cukrot nem...