A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és...
Összetevők: kovaföld (SiO2) Az étkezési kovaföld sziliciumtartalmú, extra finomra őrölt ásványi por. Az étkezési kovaföld emberi és állati fogyasztásra egyaránt alkalmas!...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Különleges, természetes ízforrás. Gluténmentes. A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából...
Mit érdemes tudni róla? Vegán Allergénmentes Magas az élelmi rost tartalma Kiválóan helyettesíti a búzalisztet Teljesértékű gabonaliszt Magas rosttartalom Hozzáadott cukrot nem...
A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
Az ásványi anyagokban gazdag Himalája fekete só a kősó és a tengeri só kiváló alternatívája, igazi gourmet só, kéntartalma miatt ad egy enyhe fűszeres, füstös ízt az ételeknek....
A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és...