HYPER MASS Ha nőni akarsz, enned kell. Nem keveset, sokat. Annyit, hogy a szervezetednek maradjon energiája a mindennapos létfenntartáson túl arra, hogy extra izmokat építsen. Ehhez energia...
HYPER MASS Ha nőni akarsz, enned kell. Nem keveset, sokat. Annyit, hogy a szervezetednek maradjon energiája a mindennapos létfenntartáson túl arra, hogy extra izmokat építsen. Ehhez energia...
Természet Áldása jázmin rizs
A rizs a búza után az emberiség legfontosabb növényi tápláléka. Sokoldalúan használható gabona. A rizs a világ lakossága több mint felének...
Természet Áldása zabpehely
A zab a pázsitfűfélék családjába tartozó gabonafajta. A zab könnyen emészthető, magas rost-, ásványi anyag-, és vitamin tartalma miatt, a legszélesebb...
A bulgur tulajdonképpen búzatöret.
Sokan török rizs néven ismerik. Leginkább a közel-keleti és török konyha által kedvelt, napjainkban azonban egyre inkább elterjedt, a...
Természet Áldása hántolt köles
A hántolt köles tápanyagban gazdag gluténmentes gabonaféle. Lúgosító hatása, egyik legnépszerűbb és legelőnyösebb tulajdonsága, így segít...
Természet Áldása bio kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Természet Áldása barna rizs
A rizs melegkedvelő, a pázsitfűfélék családjába tartozó gabonafajta, amely az 50. északi szélességi foktól a 40. déli szélességi fokig megél, és...
Természet Áldása kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Vöröslencse
A vöröslencse növény a Közel-Keletről származik. Ott sok ezer évvel ezelőtt is termesztették már. Nagyon sokféleképpen tálalható magas tápértékű élelmiszer....
Barna lenmag
A hölgyek jól tudják, hogy a ruhaipar is kedveli a lenből készült darabokat, de a modern táplálkozástudomány a lenmagnak elsősorban azt a tulajdonságát értékeli, hogy a...