Ön az összes apróhirdetés között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek: Szolgáltatások A keresett kifejezés: Szolgáltatások
A keresési eredmények közül az ingatlanhirdetéseket nem listáztuk.
Az erotika rovatban is találtunk hirdetéseket, amelyeket itt nem listázunk. Ha meg szeretnéd nézni ezeket és elmúltál 18 éves, akkor bal oldalt kattints az erotika rovatra.
További 5.933 db zártkörű hirdetésünket megtekintheti bejelentkezés után, így a jelenlegi 51.911 db hirdetés helyett 57.844 db hirdetés között böngészhet.
A kiemelések és a fejezetek végén összefoglaló kérdések segítik a tananyag könnyebb feldolgozását, hogy méltán híres vendéglátásunk továbbra is jól képzett szakemberekkel...
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek...
Horváth Péter könyve a legújabb élelmiszer-biztonsági és higiéniás követelmények, jogszabályi előírások messzemenő figyelembevételével készült. A tapasztalt szerző és tanár...
A gasztronómia örvendetes divatját éljük manapság Magyarországon. Egyre újabb és trendibb éttermek, kávézók nyílnak országszerte - több Michelin-csillagos vendéglátóhelyünk is...
A szerző – és valószínűleg sok gyakorló tanár – tapasztalatai azt mutatják, hogy a tanulók a vendéglátó gazdálkodási ismeretek tantárgyat gyakran nem kedvelik és nem értik, hol...
Az azonos című tankönyvhöz tartozó Példatár az alapszámításoktól kezdve az árképzésen, jövedelmezőségen, elszámoltatáson át átlagszámításokat, készletgazdálkodási...
A hiánypótló új tankönyv a felszolgálók, a vendéglátó eladó és a gyorsétkeztetési eladó szakmák tudnivalóit tartalmazza. Segítségével a legkorszerűbb ismereteket szerezheti meg...
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek...
Az italok felszolgálásával indító kiadvány foglalkozik az étlap-, étrend- és árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája természetesen az ételek...
A kiadvány többek között részletesen bemutatja a csomagolás, a tárolás, a szállítás, a raktározás szempontjait, valamint a fogyasztói érdekvédelem lehetőségeit.