Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh Péter
Ár: 1.290 Ft
Az italok felszolgálásával indító kiadvány foglalkozik az étlap-, étrend- és árlapismerettel, valamint a rendezvények lebonyolításával. A fő témája természetesen az ételek felszolgálása, amit részletesen, ábrákkal illusztrálva mutat be. A felszolgáláson felül bemutatja azokat az alapvető ételkészítési ismereteket is, amelyek a vendéglátós tanulók számára nélkülözhetetlenek. Érdekes olvasmányokkal, kiegészítő anyagokkal színesítik a szerzők a kiadványt, a fejezetek végén pedig ellenőrző kérdések járulnak hozzá az anyag alapos elsajátításához.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.01.29 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Felszolgálási ismeretek II. - Dr. Csizmadia László; Dr. Oláh Péter" című hirdetést látja. (fent)