Betöltés...

Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára - Galambosné Goldfinger Erzsébet

Ár: 1.890 Ft

A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek minőségének megőrzését biztosító törvényeket és előírásokat, ezen belül a HACCP rendszer alapjait és alapelveit. Az élelmiszerek fő csoportjain belül a tej és termékei, a hús és a húsipari termékek, a halak, a gabonafélék és termékeik, a sütőipari termékek, a természetes édesítőszerek, az étkezési zsiradékok, a zöldségfélék, a gyümölcsök jellemzőit ismerteti. A kávé, a tea és a kakaó feldolgozásáról, készítésének szabályairól, valamint az ételkészítés segédanyagairól is szó esik.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.01.29
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára - Galambosné Goldfinger Erzsébet" című hirdetést látja. (fent)