Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára - Galambosné Goldfinger Erzsébet
Ár: 1.890 Ft
A kiadvány az élelmiszerek alkotórészeinek ismertetése után részletesen elemzi a mikrobiológiai és tartósítási tudnivalókat. Külön fejezet mutatja be az élelmiszerek és az ételek minőségének megőrzését biztosító törvényeket és előírásokat, ezen belül a HACCP rendszer alapjait és alapelveit. Az élelmiszerek fő csoportjain belül a tej és termékei, a hús és a húsipari termékek, a halak, a gabonafélék és termékeik, a sütőipari termékek, a természetes édesítőszerek, az étkezési zsiradékok, a zöldségfélék, a gyümölcsök jellemzőit ismerteti. A kávé, a tea és a kakaó feldolgozásáról, készítésének szabályairól, valamint az ételkészítés segédanyagairól is szó esik.
Tulajdonságok
Könyvkereső: | Iskolai / Tankönyvek |
Feladás dátuma: | 2025.01.29 |
Eddig megtekintették 3 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Élelmiszer alapismeretek - A vendéglátó szakterület számára - Galambosné Goldfinger Erzsébet" című hirdetést látja. (fent)