Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 1500 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé......
Gyors köret a legtökéletesebb gabonából. Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 450 ml forrásban lévő, sós vízbe. Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható)....
Ataisz lenmagtöret 500 g Sötét lenmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben....
Elkészítési javaslat: Öntsük a tasak tartalmát 450 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat. Keverjük el alaposan, és újraforrástól...
A tasak tartalmát belekeverjük 400 ml SÓS vagy VEGANTÉRIÁS hideg vízbe. ( A TERMÉK HOZZÁADOTT SÓT NEM TARTALMAZ.) Kezdjük el főzni. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olivaolajat...
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható)....
Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután...
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
Segítség a konyhában... A rizs az egyik legősibb gabonánk. Felhasználása igen sokrétű. Ez a termék megjelenésében és szemcse méretében leginkább a búzadarához hasonlít, ezért...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...