Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Ezt a terméket kíméletes eljárással készítették elő a főzéshez, ezért teljes értékű gabona, melynek tápanyagtartalma kiemelkedő. Tartalmazza a barnarizsre jellemző összes...
Előfőzött, tört búzaszemek Köretként vagy főételként... Ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc...
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 1500 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
A termék leginkább – főként a szemcseméretében – a búzadarához hasonlít, melyet számos érel készítésénél kiválóan helyettesíthet. Készülhet belőle például tejbegríz...
Allergén információ: A termék zellert, szezámmagot, búzát, zabot és olajosmagvakat is felhasználó üzemben készült. Átlagos tápanyagtartalom 100 g termékben: Energiatartalom:1546,22...
Elkészítés: A tasak tartalmát belekeverjük 400 ml SÓS vagy VEGANTÉRIÁS hideg vízbe. ( A TERMÉK HOZZÁADOTT SÓT NEM TARTALMAZ.) Kezdjük el főzni. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Tiszta, növényi fehérjeforrás, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. A megadott vízmennyiség hozzáadása után, formázás és sütés után fogyasztható. Elkészítés: A tasak...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 240 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...