Tradicionális recept alapján összeállított fasírtkülönlegesség. Elkészítési javaslat: Keverjük el a tasak tartalmát 200 ml meleg vízzel, és hagyjuk állni 6-8 percig. Ezután...
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
"Natúr pelyhesített rizs Elkészítése: 3 rész vizet felforralunk, belekeverjük az ízesítőket (édes vagy sós), hozzákeverünk 1 rész rizspelyhet, elzárjuk a lángot lefedjük és kb....
Sötét lenmag durvára darálva. A lenmag kiváló természetes forrása az omega zsírsavaknak. Töret formájában, sokkal könnyebben emészthető, mint egészben. Kiváló rostforrás. TIPP:...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 250 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Tartalmas, finom, nagy adag... Elkészítés: Egy fazékban forraljunk fel 2000 ml vizet, ha felforrt tegyünk bele 2-3 evőkanál olajat és fűszerezzük, sózzuk ízlésünk szerint (nyugodtan...
Omega 3 és Omega 6... Ez a fasírtpor ízletes tárháza az Omega 3 és Omega 6 zsírsavaknak, magas lenmagtartalma miatt. A zab pedig, lassan felszívódó szénhidrátokat tartalmaz, ezért...
Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl forró(!) olajban, tetszés szerinti formára alakítva, megsütjük. Finom...
Finomköret 500 g 42984,42985 Finom és harmonikus... A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé......
Kiváló rostforrás, ajánljuk pékáruba, salátákba, joghurtba, kásába. Szárazon kissé megpirítva extra ízélményt nyújt. Allergén információ: A termék szezámmagot és olajos...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely könnyen és gyorsan elkészíthető. Elkészítés:A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, és pár percig hagyjuk állni. Ezután nem túl...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...