A zab a legnagyobb energiaadó, biológiai értelemben a legértékesebb fehérjetartalmú gabonafajta. Igen magas arányban tartalmaz linolsavat (Omega-3). A zab a legnagyobb energiaadó,...
Felhasználása megegyezik a már megszokott répacukoréval. Főzhető, süthető. Sportolók gyors energianyerésre használják. Hagyományos és reformtáplálkozásba egyaránt beilleszthető....
A köles rendszeres fogyasztása hozzájárul a szervezet pH egyensúlyához, mivel lúgosító hatású. A köles lassan felszívódó tápanyagokat tartalmaz, ezért hosszú időn keresztül...
Hagyományos és reform táplálkozásba egyaránt beilleszthető, sómentes zöldségkeverék. Ajánljuk levesekhez, köretekhez, rizses ételekhez. Hagyományos és reform táplálkozásba...
A termék leginkább – főként a szemcseméretében – a búzadarához hasonlít, melyet számos étel készítésénél kiválóan helyettesíthet. Készülhet belőle például tejbegríz...
Finom és harmonikus... sómentes A rizs sós jellegű alapízét kiválóan egészíti ki a bulgur édes ízjellege, amit a vöröslencse krémessége tesz teljessé... szárított zöldségekkel...
A tasak tartalmát belekeverjük 440 ml forrásban lévő, sós vagy Vegantériás vízbe. (A termék hozzáadott sót nem tartalmaz). Ekkor adjunk hozzá 1-2 evőkanál olívaolajat (elhagyható)....
Kiváló rostforrás, ajánljuk pékáruba, salátákba, joghurtba, kásába. Szárazon kissé megpirítva extra ízélményt nyújt. Allergén információ: A termék szezámmagot és olajos...
A tasak tartalmát belekeverjük 400 ml SÓS vagy VEGANTÉRIÁS hideg vízbe. ( A TERMÉK HOZZÁADOTT SÓT NEM TARTALMAZ.) Kezdjük el főzni. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál olivaolajat...
Kizárólag őrölt és aprított zöldségekből és fűszerekből áll, mindennemű adalékanyagtól mentes. Kurkumával színezve. Felhasználási javaslat: A termék kiválóan alkalmas...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...