A fahéj az egyik legaromásabb, legkarakteresebb fűszer. Édes-fűszeres íze és illata semmivel sem összetéveszthető. Már a főzés elején adjuk az ételekhez, hogy aromái minél jobban...
A fűszer (Majoranna hortensis) eredeti hazája Észak-Afrika és a Földközi-tenger környéke. A fűszert a majoranna szárított és lemorzsolt levél- és virágrésze adja
A gyömbér édes-csípős ízt ad ételeinknek. A gyömbérrel ízesíthetjük és még finomabbá varázsolhatjuk a szárnyasokat, vadételeket és egyes édességeket, kompótokat és...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
A gyömbér édes-csípős ízt ad ételeinknek. A gyömbérrel ízesíthetjük és még finomabbá varázsolhatjuk a szárnyasokat, vadételeket és egyes édességeket, kompótokat és...
A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere, amelyet univerzálisan szinte valamennyi étel ízesítésénél a kívánt mennyiségben felhasználhatunk. Húsos fogások, levesek, mártások,...
A bors a legismertebb és legáltalánosabban használt fűszer. A feketeborsot az örökzöld borscserje kifejlődött, de még éretlen terméseiből nyerik. A bogyókat napon szárítják,...
A tárkonynak igen kellemes, egyedi illata van. Pikáns, kissé kesernyés, intenzíven aromás ízű. A Kotányi Tárkonyt különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem