Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...
Felhasználása a mediterrán konyhában jellemző, de már a világon mindenhol használatos. Mártások, vadhúsok, pácok, szárnyas sültek, zsíros húsételek, gomba- és halételek...
A tárkonynak igen kellemes, egyedi illata van. Pikáns, kissé kesernyés, intenzíven aromás ízű. A Kotányi Tárkonyt különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban...
A kakukkfű kellemes, fűszeres ízű fűszernövény, mely kiválóan illik a mediterrán ételekhez. A Kotányi Kakukkfüvet különös gondossággal szárítottuk meg, hogy aromáit minél...
A fehérbors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke. A fűszer a borscserje beérett, hántolt termése. Nem annyira csípős mint a feketebors, ezért kedvelt, de ajánlatos óvatosan...
Az indiai és a közép-amerikai konyhában alapvető fontosságú fűszer, de több európai országban is elterjedtebb a hagyományos köménynél. Küllemében nagyon hasonlít rá, de íze...
Édes-fűszeres illatú, aromáját a főzés során adja ki, ezért elsősorban befőttek, kompótok, gyümölcslevesek, forralt borok, egyéb fűszeres italok elkészítésénél használjuk