TermékleírásTermék információk A kapor (Anethum graveolens L.) a Földközi-tenger vidékéről származó gyógy- és fűszernövény. Hazánkban nem őshonos, de régóta termesztik....
TermékleírásTermék információk A fűszerkömény (Carum carvi) őshazája Eurázsia. Napjainkban Európában, és hazánkban is termesztett és kedvelt fűszer. Márka információk Lucullus...
TermékleírásTermék információk A szegfűszegfa (Syzygium aromaticum) őshazája a „fűszerszigetek (Ternate, Tidore stb.) napjainkban Zanzibáron, Madagaszkáron és Indonéziában...
Az indiai és a közép-amerikai konyhában alapvető fontosságú fűszer, de több európai országban is elterjedtebb a hagyományos köménynél. Küllemében nagyon hasonlít rá, de íze...
A fahéj az egyik legaromásabb, legkarakteresebb fűszer. Édes-fűszeres íze és illata semmivel sem összetéveszthető. Már a főzés elején adjuk az ételekhez, hogy aromái minél jobban...
TermékleírásJellemzők A természet legjava Termék információk A fehérbors lágy borsos ízt kölcsönöz az ételeknek, mivel a borsszemek még nem egészen érettek. A Kotányi...
TermékleírásJellemzők A Természet Legjava Termék információk A Kotányi tarkabors az a keverék, amivel az aromás, pikáns, borsos íz a legharmonikusabban elérhető. A négyféle bors...
A szárított fokhagyma finom, csípős ízesítő, de az íze enyhébb mint a friss fokhagymáé. Finomra őrölt állaga miatt könnyedén és egyenletesen adagolható az ételekhez
Édes-fűszeres illatú, aromáját a főzés során adja ki, ezért elsősorban befőttek, kompótok, gyümölcslevesek, forralt borok, egyéb fűszeres italok elkészítésénél használjuk
TermékleírásJellemzők A Természet Legjava Termék információk A kapor egyedülálló, erőteljes, összetéveszthetetlen, édeskés ízével az egész világon közkedvelt. A különös...
"Ez az innovatív fűszermalom tökéletes módon egyesíti a két alapfűszert, a borsot és a sót. Egy pillanat alatt a kívánt módon fűszerezheti ételeit. Tökéletes utófűszerezésre. A...