A szerecsendió (Myristica fragrans) kellemesen aromás, de erős fűszer, őshazája Délkelet-Ázsia és Nyugat-India. Hatása, kis mennyiségben üdítő, íze különleges
A gyömbér édes-csípős ízt ad ételeinknek. A gyömbérrel ízesíthetjük és még finomabbá varázsolhatjuk a szárnyasokat, vadételeket és egyes édességeket, kompótokat és...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
Ősidők óta ismert és használt fűszer. Fontos alapanyaga az asztali mustárnak, amely megtört és olajtól mentes fehér és fekete mustármag, ecet, só, bors, szegfűszeg, hagyma és...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
A petrezselyem fűszeres illatú, enyhén borsos ízű fűszernövény. A Kotányi petrezselymet különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban megőrizze Önnek, így kis...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
A Kotányi fehérborsot különös gondossággal dolgoztuk fel Önnek, hogy aromáit minél jobban megőrizze. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, borsos ízt