Vöröslencse
A vöröslencse növény a Közel-Keletről származik. Ott sok ezer évvel ezelőtt is termesztették már. Nagyon sokféleképpen tálalható magas tápértékű élelmiszer....
Barna lenmag
A hölgyek jól tudják, hogy a ruhaipar is kedveli a lenből készült darabokat, de a modern táplálkozástudomány a lenmagnak elsősorban azt a tulajdonságát értékeli, hogy a...
Csicseriborsó
Származási helye nagy valószínűséggel a Közel-Kelet és a mediterrán régió, napjainkban leginkább Ázsiában és Ausztráliában termesztik. A csicseriborsót Alphonse de...
Természet Áldása kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Természet Áldása bio kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Az olajos magok közé tartozó tökmag vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Számos tápanyagot tartalmaz, melyek elengedhetetlenek a szervezet (különösen a...