A puncs aroma speciális italaroma, mellyel házilag készíthetjük el valamilyen jellegtelen alkoholos italból a közismert likőrt. Felhasználható továbbá sütemények (pl. puncs torta)...
A dió aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. A jellegzetes „zöld...
A mandula aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok, különleges gyümölcskelyhek, fagylaltok...
Málnapiros élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E122 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
Desztillált vízben és etilalkoholban oldott aromaanyag Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen...
Desztillált vízben és etilalkoholban oldott mesterséges színezőanyag. Mesterséges színezékek: E-110, E-124 (kedvezőtlen hatással lehet a gyermekek figyelmére és teljesítményére)....
A csokismeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A csokoládé íz mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
TermékleírásTermék információk A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidékeken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja. Márka...
TermékleírásTermék információk A fahéj (Cinnamomum verum, C. zeylanicum, C. cassia) a trópusi vidékeken őshonos. A fűszert a fahéjfa fiatal ágainak lefejtett háncskérge adja. Márka...
Szerzők: Dr. Bártfai Zoltán, Dr. Szalai Zsuzsanna, Dr. Tamási Lilla, Ádám Ágnes, Ádám Gábor, Böszörményi Nagy György, Brugós László, Csósza Györgyi, Csomor Judit, Czaller Ibolya,...