A konyakmeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A konyak íze mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
A vérnarancs aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Vérnarancs aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből "narancs dzsemet", vagy lekvárt is. A...
A vilmoskörte aroma speciális italaroma, mellyel a házilag készített párlatokat, vagy az egyébként jellegtelen alkoholos italokat ízesíthetjük. Mivel párlat aroma, ezért színtelen....
Zöld élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E102 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére káros...
A puncs aroma speciális italaroma, mellyel házilag készíthetjük el valamilyen jellegtelen alkoholos italból a közismert likőrt. Felhasználható továbbá sütemények (pl. puncs torta)...
A dió aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. A jellegzetes „zöld...
Málnapiros élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E122 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére...
Az ananász aroma ananász ízűvé varázsolja a krémeket, habokat, cukormázat. Ananász aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből ananász dzsemet, vagy lekvárt is. Az...
Desztillált vízben és etilalkoholban oldott aromaanyag Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen...