A csokismeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A csokoládé íz mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
A jamaikai rum aroma enyhén vaníliás, lágyabb íz-hatású rum készítéséhez ajánlott. Használhatjuk rumos jellegű krémek, desszertek, habok ízesítésére, koktélok adalékaként,...
Zöld élelmiszerszínezék Minőségét megőrzi: 12 hónap Desztillált vízben és etil alkoholban oldott színezőanyag Színezék: E102 („a gyerekek teljesítményére és figyelmére káros...
A szilvórium aroma speciális italaroma, mellyel a házilag készített párlatokat, vagy az egyébként jellegtelen alkoholos italokat ízesíthetjük. Mivel párlat aroma, ezért színtelen....
A császárkörte aroma speciális italaroma, mellyel házilag készíthetjük el valamilyen jellegtelen alkoholos italból a közismert likőrt. Színezéket tartalmaz. Minőségét megőrzi: 24...
A málna aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...
Szerzők: Dr. Bártfai Zoltán, Dr. Szalai Zsuzsanna, Dr. Tamási Lilla, Ádám Ágnes, Ádám Gábor, Böszörményi Nagy György, Brugós László, Csósza Györgyi, Csomor Judit, Czaller Ibolya,...
A tejszínes mogyoró aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Kingston rum aroma hozzáadásával speciális ital...
A konyakmeggy aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. A konyak íze mellett a meggy jellegzetes íze is erős...
Az eper aroma egyaránt alkalmas likőr készítésére és alkoholos jellegű desszertek, krémek, öntetek ízesítésére. Koktélok készítésénél is felhasználható. Különleges...